بهترین سایت‌های خبری حوزه دندانپزشکی
نوشته شده توسط : ولی غلامی

طراحی سایت اخبار و قیمت خدمات دندانپزشکی ( https://iranmedicinenews.ir/ ) از جمله دسته‌بندی های محبوبی است که اخیرا طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. لزوم ورود به دنیای مجازی و شروع فعالیت در اینترنت، هیچ استثنایی ندارد. مشاغل مرتبط با دنیای پزشکی از جمله کسب و کارهایی هستند که از سال‌ها قبل با طراحی وب سایت ورود به دنیای مجازی را آغاز کرده و فعالیت بسیار خوبی در آن دارند. افزایش طراحی سایت دندانپزشکی و دیگر انواع وب سایت های پزشکی سبب شده کاربران نیز بیش از پیش تلاش کنند سرویس‌ های خود را به صورت اینترنتی از آن‌ها دریافت کنند.

داشتن یک شعبه در اینترنت، اولین و اصلی‌ترین دلیل طراحی سایت دندانپزشکی است. امروز دیگر فعالیت در دنیای مجازی یک مزیت و برتری محسوب نشده و تبدیل به یک الزام شده است. به عنوان نمونه بیشتر بیماران، بعد از آشنایی با یک دکتر دندانپزشک و مراجعه به مطب وی برای درمان، تلاش می‌کنند با جستجوی نام وی در موتورهای جستجو، وب سایت او را پیدا کنند.

در ادامه قصد داریم چند نمونه از بهترین سایت‌های خبری حوزه دندانپزشکی را معرفی کنیم. با ما همراه باشید:

١. مجله دندانپزشکی هروی

در مجله دندانپزشکی هروی به بررسی اهمیت سلامت دندان ها پرداخته شده است. اولین گام برای سلامت دندان و لثه اگاهی عموم جامعه از ساختار دندان و رعایت ساده ترین نکات بهداشتی است. امروزه وسایل بهداشت دهان (خمیر دندان، مسواک، نخ دندان، دهانشویه و…)در همه جا و با قیمت مناسب یافت می شود پس آگاهی از چگونگی استفاده از این وسایل و برنامه ریزی روزانه برای اهمیت به این موضوع، بهترین روش درمانی هر جامعه می تواند باشد.

اهمیت رعایت بهداشت دندان و لثه برای پیشگیری از بیماری ها

با رعایت بهداشت دندان و به طور کلی بهداشت دهان علاوه بر سلامت دندان هایی سالم و زیبا ،می توانیم از بسیاری بیماری ها که به واسطه بیماری لثه و پوسیدگی دندان رخ می دهد جلوگیری کنیم. در ادامه به مهمترین این بیماری ها اشاره می کنیم:

  • رعایت بهداشت دندان و دهان می تواند احتمال زایمان زودرس را کاهش دهد
  • کاهش احتمال و شدت بیماری کلیوی
  • بهبود شرایط آرتریت روماتوئید
  • کاهش احتمال ابتلا به سرطان
  • کاهش خطر بیماری آلزایمر
  • امکان تشخیص به موقع پوکی استخوان در معاینات دندانپزشکی
  • کاهش احتمال ابتلا به بیمارهای ریوی
  • بهبود شرایط سندروم متابولیک
  • کاهش اثار قند خون بالا
  • کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی
سلامت دندان ها

اهمیت بهداشت دندان ها در کودکان

بسیاری خانواده ها این تفکر نادرست را دارند که به دلیل افتادن دندان های شیری در کودکانشان و رویش دندان های دائمی، اهمیت رعایت بهداشت دندان های شیری کمتر است اما باید اشاره شود که پوسيدگي دندانهاي شيري موجب آسيب به جوانه دندانهاي دائمي مي‌گردد و سلامت دندان ها را تهدید خواهد کرد.

آکادمی دندانپزشکان کودکان آمریکا، پوسیدگی زودرس دندانها را به داشتن یک یا چند پوسیدگی(با ایجاد حفره یا بدون حفره)، دندان از دست رفته (به دلیل پوسیدگی) یا سطوح پرشده هریک از دندانهای شیری در یک کودک 71 ماهه‌(6 ساله) یا کوچکتر اطلاق می‌کند.

منبع: https://heravi-dental.ir/

٢. دانشنامه پزشکی ایران DDS

یکی از دانش نامه‌های معتبر در زمینه‌ی پزشکی سلامت، مجله‌ی خبری ایران DDS می‌باشد. برای نمونه به بررسی یکی از بهترین محتواهای این سایت می‌کنیم. مبحثی بینابینی که میان دندانپزشکان مقبول است. ایمپلنت کردن دندان به کمک پیوند استخوان.

عوارض پیوند استخوان دندان

بیشتر بیمارانی که اقدام به بازسازی استخوان می نمایند، بعد از عمل دچار عوارضی می شوند. مثلا برخی از بیماران ممکن است پس از پیوند استخوان دندانشان در برابر سرما و گرما حساس شود. از طرف دیگر این عمل ممکن است باعث خونریزی و درد در ناحیه فک و دندان شده و با تورم همراه گردد. از این رو باید پس از جراحی و مراقبت های خاصی را در نظر داشته باشید. تا از پیوند استخوان هایی که در دندان شما صورت گرفته است، محافظت کنید. 

افرادی که نمیتوانند پیوند استخوان انجام دهند 

برای انجام درمان پیوند استخوان بهتر است به پیش پزشک مراجعه کنید و تمامی بیماری ها و داروهای مصرفی خود را به او اطلاع دهید . او درباره طرح درمان و موفقیت و طرح درمان را به شما ارائه می دهد. اما افرادی که ممکن است در پیوند استخوان دچار مشکل شود اعم از:

  • بیماری های سیستم های ایمنی
  • سرطان و شیمی درمانی و اشعه های درمانی
  • دیابت
  • اعتیاد و دخانیات ها ممکن است در روند درمان اختلال ایجاد کنند.
پیوند استخوان پیش از ایمپلنت

مراقبتهای بعد از پیوند استخوان 

همیشه مراقبت های بعد از هر عملی بسیار حساس و مهم بوده است. در این خصوص نیز باید بیان نماییم، مراقبت از پیوند باید دقیق انجام شود. بیمار باید بعد از جراحی پیوند، موارد زیر را به خوبی رعایت نماید.

  • اگر پس از جراحی با خونریزی در محل مورد نظر مواجه شدید، بهتر است از گاز استریل استفاده کنید.
  • به شدت از شست و شوی دهان خودداری نمایید.

مرجع: https://iran-dds.ir/

٣. مجله پزشکی تهران دنتال نیوز

در مجله خبری تهران دنتال نیوز با پوشش اخبار متنوع حوزه‌ی دندانپزشکی، پزشکی و سلامت می‌کوشد تا به صورت تخصصی به این مباحث بپردازد و بتواند به بهترین صورت اخبار مختلف در دنیای پزشکی را منتشر کند.

در راستای همپوشانی با این وبسایت، مجله خبری ایران مدیسن نیوز مشغول کار است. این سایت خبری به صورت کاملا حرفه‌ای و تخصصی اخبار پزشکی مدرن، تجهیزات نوین درمانی و … را پوشش می‌دهد.

٤. دانشنامه پرشین دکتر

مجله پزشکی سلامت پرشین دکتر با بهره گیری از نوسیندگان خبره حوزه پزشکی سلامت توانسته است تا مباحث مختلف پزشکی سلامت را به صورت کامل پوشش دهد. این وبسایت چند سالی است که تاسیس شده است و خوانندگان مختلفی (از هر رده سنی) را به سمت خود جذب کرده است.

به عنوان مثال یکی از مقالات علمی این سایت درباره‌ی ماموگرافی است. ماموگرافی روشی متداول برای بررسی بافت پستان می باشد که به عنوان ابزاری جهت تشخیص سرطان سینه در زنان دارای تومور سینه بکار می رود. دراین روش با کمک اشعه ایکس از سینه تصاویری تهیه می شود تصاویر اشعه ایکس ماموگرام نامیده می شود. ماموگرافی با کمک دستگاه ماموگراف انجام می شود. این دستگاه شامل دو صفحه و تیوب اشعه ایکس می باشد.

ماموگرافی

همه زنان چهل ساله و بیشتر باید هر دو سال یکبار ماموگرافی انجام دهند. زنانی که افراد درجه یک آنها (یعنی مادر یا خواهرشان) مبتلا به سرطان باشند باید از ۳۵ سالگی این تست را سالانه انجام دهند.

مراحل انجام ماموگرافی

این آزمایش معمولا به صورت ایستاده انجام می شود تکنسین پستان شما را بر روی یک صفحه قرار می دهد. در حین آزمایش هر کدام از سینه ها بین دو صفحه قرار می گیرد. این عمل باعث مسطح و یکنواخت شدن پستان ها شده تا بتوان تصاویر واضحی را از بافت پستان با حداقل دور اشعه تهیه نمود. فشرده شدن سینه بین دو صفحه ممکن است کمی موجب ناراحتی به مدت چند دقیقه برای فرد ایجاد کند. صفحه متحرک بالایی با نزدیک شدن به صفحه ثابت پایین موجب فشرده شدن بافت سینه خواهد شد. سپس دستگاه شروع به گرفتن تصویر می نماید.

رفرنس: https://persian-doctors.ir/

٥. بهترین پزشکان تهران

یکی از پر مخاطب ترین مجله‌های پزشکی-سلامت مجله سلامت و پزشکی بهترین پزشکان تهران است. نکات لازم درباره‌ی مسائل روزمره پزشکی و سلامت به صورت کاملا علمی در این سایت بررسی شده است.

٦. ایران دنتال

مجله ایران دنتال یکی از معتبرترین مراجع اخبار حوزه‌ی دندانپزشکی است. در این سایت اخبار حوزه‌ی دندانپزشکی تقسیم بندی شده است. به این ترتیب که اگر مخاطب بخشی مخصوص از اخبار هستید، (مانند متخصصان حوزه ایمپلنت که تنها اخبار حوزه‌ی ایمپلنت را دنبال می‌کنند.) می‌تواند اخبار آن حوزه را بخوانید.

به مطلبی که در حوزه‌ی دندانپزشکی کودکان نوشته شده است دقت کنید:

فیشور سیلانت

برخی از شیارهای روی دندان دارای عمق بیشتری بوده و امکان نفوذ غذا در آن فراهم است. حتی با حفظ بهداشت دهان و دندان نیز نمی‌توان آن‌ها را به‌طور کامل تمیز کرد. به‌ مرور زمان این غذاها فاسد شده و در دهان تبدیل به اسید می‌شوند. اسید تولیدشده در دهان یکی از اصلی‌ترین دلایل آسیب رسیدن به ساختار دندان و پوسیدگی آن است. با توجه به اینکه کودکان توانایی کمتری در رعایت بهداشت دهان و دندان دارند لذا توجه به این موضوع برای آن‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.

فیشور سیلانت چیست؟

فیشور سیلانت از دو کلمه فیشور (شیار) و سیلانت (پوشاندن) تشکیل شده است. معنای آن پوشاندن شیارهای دندان می باشد. اولین دندان های دائمی از اهمیت بالایی برخوردارند. این دندان در مجاورت دندان های شیری قرار می گیرد به همین علت در اکثر مواقع والدین توجهی به آن ندارند .

بی توجهی به اولین دندان دائمی باعث می شود به طور سریع دچار پوسیدگی شده و برای کودک درد و ناراحتی ایجاد کند . متاسفانه در برخی موارد بعنوان یک دندان شیری کشیده می شود و با کشیدن آن کودک دندان دائمی خود را تا پایان عمر از دست می دهد.

درمان فیشور سیلانت برای کودکان یک راه امن و بی‌خطر برای محافظت دندان از پوسیدگی است. فیشور سیلانت یک پوشش پلاستیکی محافظ است که به سطوح جونده دندان‌های عقب اعمال می‌شود. سیلانت یک محافظ سخت را در دهان تشکیل می‌دهد. این محافظ مانع از وارد شدن غذا و باکتری‌ها به شیارهای ریزودرشت دندان می‌شود.

منبع: https://iran-dental.ir/





:: بازدید از این مطلب : 2899
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: